Logo

Salatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salatsuppe

 
Bliv inspireret til lækkersund kost. Gå på opdagelse i vores opskrifter. Prøv fx denne dejlige salatsuppe med forårsløg og koriander
Til 4 personer. Tilberedningstid: 40 min.

 
# Ingredienser
25 g smør
1 stort salathoved
1 bdt forårsløg

2 kartofler
1 liter hønsebouillon
salt, peber fra kværn
1½ dl kaffefløde

1 spsk hakket koriander eller purløg

 
* Fremgangsmåde
1. Smelt smørret i en stor gryde.
Snit salaten i grove strimler.

Skær løgene i skiver og kartoflerne (skrællede) i terninger.
Svits det i smørret. Læg låg på gryden og lad det simre i 10 min.

 
2. Kom bouillon ved og drys med salt og peber.
Bring det i kog og lad det derefter simre i 20 min.

 
3. Lad suppen køre gennem en blender eller gennem en fin sigte.


4. Server suppen varm eller helt kold.
Rør fløden i, lige før serveringen.
Smag suppen til og drys med koriander eller purløg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her