Logo

Urtepocheret kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Urtepocheret kylling 

Prøv denne kylling som er let pocheret i duftende urter. En stor fordel med denne ret er at den kan tilberedes i forvejen. Hurtigt, let og lækkert

Forberedelse 15 min. Tilberedning 20 min. 6 portioner

 
#Ingredienser
6 kyllingebryster à125 g
1 citron eller lime
½ bundt koriander
1 l hønsebouillon
1 tsk hele hvide peberkorn
1 løg, hakket
1 selleristilk, tyndt skivet
½ dl hakket purløg
1 dl groft hakket persille

 
* Tilberedning
1. Skær 6-7 dybe snit i hvert kyllingebryst.
Skær halvvejs ned i stykkerne.
Læg kyllingestykkerne i en stor teflongryde.

 
2. Skær citronen i meget tynde både og læg dem ovenpå kyllingen.
Skyl korianderen grundigt.
Hak stilke og blade groft og kom også dem i gryden.

 
3. Kom bouillon, peberkorn, løg, selleri, purløg og persille i gryden.

 
4. Bring det i kog og skru derefter ned.
Lad det simre svagt i 10-15 min til kyllingen er gennemkogt.
Tag gryden fra varmen og lad den stå i 5 min.
Tag derefter kyllingen op af væsken og server.
Server kyllingen med blandede grønsager, urter fra bouillonen
samt friske citron- eller limebåde.

 
VARIATION
Hvis kyllingen skal serveres kold så lad den køle af i bouillonen
for at holde kødet saftigt.
Mariner kyllingen 1 time i friskpresset citron eller lime for at få
kyllingen ekstra saftig.

 
Tips:


Urtepocheret kylling 

Andre krydderurter kan anvendes i denne opskrift.
Persille, salvie og frisk eller tørret basilikum
kompletterer kyllingens smag fint.


Urtepocheret kylling 

Lav din egen fedtfri hønsebouillon ved at koge
kyllingeben sammen med selleri, gulerod,
persille, peberkorn og løg i både.

 
Urtepocheret kylling:
Pr. portion: Energi: Kcal 118 = kj 4925
Kulhydrat 1 g Protein 24 g Fedt 2 g (15%) Fibre 0 g
• Kylling er en god proteinkilde. Protein er vigtigt for kroppens opbygning af nye celler.
 
Se alle de bedste opskrifter med Fjerkræ

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her