Logo

Vafler med yoghurt-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vafler med yoghurt-is

 

Med frosne bær, en foodprocessor og en fryser kan du lave en forfriskende hjemmelavet is på ingen tid. NØJ det' er for børn.

Arbejdstid: 15 min. Afkølingstid ca. 1 time. Isen kan fryses. 4 personer.

 

# Ingredienser til Vafler med yoghurt-is:

4 færdigkøbte isvafler

Yoghurtis:

400 g frosne solbær og ribs

100 g flormelis

1 stor banan

½ lime (saft)

250 g yoghurt 10%

Pynt: 4 skiver lime

*

 

Sådan laver du Vafler med yoghurt-is:

Sæt skålen til en foodprocessor i fryseren 1 time før, isen skal laves.

Mål flormelis af og sæt det også i fryseren.

Pil bananen, skær den i små stykker og vend dem med limesaft.

Læg de frosne bær i den iskolde foodprocessor sammen med flormelis og kør til ensartet konsistens. Tilsæt yoghurt og kør til cremet konsistens.

Fyld is og bananstykker i vaflerne og pynt hver vaffel med en skive lime.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her