Logo

Varm kartoffelsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Varm kartoffelsalat 2

 
Kog en dobbelt portion. Det er ikke større ulejlighed at koge en dobbelt portion af kartofler, ris eller pasta. Så har du til næste dag, hvor man enten kan dampe tilbehøret i en sigte over en gryde med kogende vand - eller blande det i gryderetter, gratiner eller salater.
Varm kartoffelsalat passer godt til pandestegt kød, til røget fisk og til pølser.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

 
# Ingredienser
2 løg
15 g smør

1 dl bouillon af terning
8-10 kogte kartofler

1 spsk hvidvinseddike
2 dl piskefløde

salt, hvid peber
grønt drys, fx purløg eller forårsløg

 
* Tilberedning
1. Hak løgene groft og svits dem i smørret i en gryde - De må ikke brune.

 
2. Tilsæt kogende bouillon.

 
3. Skær kartoflerne i skiver, der varmes i gryden.
Tilsæt eddike og derefter fløde.
Lad retten simre, til den er jævn.
Der skal røres af og til, så det ikke brænder på, men gør det forsigtigt, så kartoflerne
ikke moser ud.

Smag til med salt og peber.
Drys med purløg eller forårsløg

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her