Logo

Vildtbøf med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildtbøf med løg


Lækker opskrift på vildtfilet eller vildtkølle med gyldne og sprøde løg - prøv den lige her. Vi kan klart anbefale den! Det er helt vildt...

Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min.

 
# Ingredienser
800 g vildtfilet eller vildtkølle
salt og peber fra kværn

2 tsk knuste enebær
2-3 løg

50 g smør
1-2 dl bouillon

 
* Tilberedning
1. Skær kødet i skiver til bøffer og bank det let med hånden.
Drys med peber og knuste enebær. (ikke salt)

 
2. Pil løgene og skær dem i tynde skiver, der brunes i halvdelen af smørret på en pande.
Drys gerne med lidt sukker.
De skal være gyldne og sprøde.
Tag dem af panden og drys med salt.

 
3. Brun bøfferne på begge sider i resten af smørret.
Skær evt. bøfferne i 1½ cm strimler.
Dæmp varmen

 
4. Hæld bouillon ved og kog skyen lidt ind.
Smag den til og hæld den over bøfferne.
Drys løgene over.
Retten serveres med bouillonkartofler.

 
Bouillonkartofler
Skrab eller skræl 1 kg kartofler.
Kom dem i så meget bouillon, at det lige dækker.

Koges uden låg til de er møre og bouillonen næsten opsuget.
Kom en god klat smør i lige inden serveringen.

 
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER
Se flere dejlige retter med vildt HER eller en grøn salat HER

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her