Æg en cocotte er en dejlig enkel ret, og denne variant med
fløde smager helt enormt godt. Server
til morgenmad - det er fantastisk. Se opskriften HER
1 Person
# Ingredienser
smør til smøring
salt og peber
1 æg
1 spsk fløde
* Tilberedning
Smør en ramekin med
smør.
Drys med salt og
peber.
Slå forsigtigt dit
æg ud i.
Hæld fløden rundt i
hviden.
Lav et vandbad i en
gryde på komfuret.
Sæt ramekinen i
(læg tandstikker
under, så hopper og danser den ikke)
og kog i 5-6 min til
hviden lige akkurat er stivnet,
det "koger"
videre i et par min pga. varmen i ramekinen.
Server
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.