Se hvordan du bedst laver en oksemørbrad med marv. Oksemørbraden steges rød eller rosa, og serveres med den lækre sauce med æble
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
200 g velhængt oksemørbrad
fedtstof til stegningen
salt og friskkværnet peber
Til saucen:
1 lille finthakket løg
1 lille syrligt æble
1 tsk grønne peberkorn
1 spsk pomeransmarmelade
2 cl cider
¾ dl bouillon
1 knsp timian
50 g oksemarv
friske krydderurter
* Tilberedning
Steg bøffen - rød eller rosa - alt efter smag i varmt
fedtstof.
Tag den af panden, krydr med salt og hold den varm.
Svits det finthakkede løg i det varme fedtstof.
Skræl æblet, tag kernehuset ud og skær det i ringe.
Kom æbleringene på panden og svits dem.
Tilsæt de grønne peberkorn og pomeransmarmeladen.
Kog panden af med cider og spæd med bouillon.
Krydr med timian og smag til med salt og peber.
Skær oksemarven i strimler, kom dem i saucen og giv den et
opkog.
Anret bøffen på en tallerken, fordel saucen ved
og pynt med lidt friske krydderurter.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.