Her
er en variation til ugens hakkede oksekød. Saucen går godt til både kartofler,
pasta og ris.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid:
20 min.
# Ingredienser til Okseruller med senneps- og kaperssauce:
250
g hakket oksekød
1-2
forårsløg
1
fed hvidløg
evt.
hvedemel
1 spsk
olie eller smør
1
dl hvidvin
2
tomater eller ½ dåse hakkede tomater
1 spsk
kapers
1
dl piskefløde
2 tsk
dijonsennep
persille
salt
og peber
Tilbehør:
kartofler,
ris eller pasta grønsager
*
Sådan laver du Okseruller med senneps- og kaperssauce:
Ælt
kødet sammen med finthakket forårsløg (og evt. hvidløg), salt og peber, og form
det til 4 ruller.
Vend
dem evt. i mel, og brun dem på alle sider en pande med olie og/eller smør.
Skru
ned for varmen, og steg dem i yderligere 6-8 min.
Tag
dem af panden, og hold dem varme.
Kog
panden af med hvidvin, og tilsæt hakkede tomater, kapers og fløde.
Kog
saucen igennem til passende konsistens, og smag til med sennep, salt og peber.
Tilsæt
hakket persille, læg rullerne i saucen, og varm den igennem.
Server
med det valgte tilbehør.
Kogebog.dk er madkursus og nemme
madopskrifter, og Madplaner, Tøm
køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
og...
Kilde: Hjemmets bedste MAD