Mediterran nydelse:
Italienske urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne - Du får
succes med denne opskrift
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
400 g tomater
1 løg
2 spsk olie
2 spsk timianblade
salt og peber
300 g oksekødsfilet
80 g rasp
1 tsk tørrede italienske
krydderurter
1 æg
5 spsk hvedemel
6 spsk olie
* Tilberedning
1. 400 g tomater skæres i ottendedele, og
kernerne fjernes.
1 løg skæres i fine
strimler.
2 spsk olie varmes
op.
Løget steges ved
middel varme i 3-5 minutter.
Tomaterne og 2 spsk
timianblade kommes i, og det steges videre i 3-4 min.
Der krydres kraftigt
med salt og peber.
2. 300 g oksekødsfiletskæres i 6 skiver.
80 g rasp blandes
med 1 tsk tørrede italienske krydderurter.
1 æg piskes med lidt
salt 'og peber.
Filetskiverne vendes
først i 5 spsk mel, så i ægget og derefter i raspblandingen.
3. 6 spsk olie varmes op på en pande.
Kødet steges sprødt
på hver side i 1 minut.
Lad fileterne dryppe
af på køkkenrulle,
Server kødet med
tomaterne.
Energi pr. portion:
42 g protein, 40 g fedt, 37 g kulhydrater = 680 kcal (2854 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.