Den traditionelle
italienske ret med pasta og bønner findes i utallige variationer. Her er en
favorit
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 40 min.
# Ingredienser
50 g røget spæk
50 g løg
2 spsk olie.
2 fed hvidløg
¼ l grønsags- eller
hønsefond
1 dåse flåede og
hakkede tomater (450 g drænet vægt)
275 g dybfrosne
suppeurter
1 dåse hvide bønner (425
g drænet vægt)
salt og peber.
150 g pasta til suppe
lidt hakket persille
reven parmesan
* Tilberedning
1. 50 g røget spæk og 50 g løg skæres i små
terninger, som steges glasagtige i 2 spsk olie.
2 hvidløgsfed presses
i.
¼ l grønsags- eller
hønsefond og 1 dåse hakkede tomater tilsættes, og det hele bringes i kog.
2. 275 g dybfrosne suppeurter tilsættes, og det
hele koges ved svag varme i 20 minutter.
1 dåse hvide bønner tilsættes
i de sidste 3 minutter af kogetiden.
Smag til med salt og
peber.
3. 150 g pasta til suppe
koges i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Vandet hældes fra,
og den kogte pasta hældes på suppen.
Lidt hakket persille
røres i.
Suppen serveres med
reven parmesan
Energi pr. portion:
32 g protein, 24 g fedt, 78 g kulhydrater = 662 kcal (2780 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.