Resten af pebersmørret skal nok få ben at gå på: Det smager
fremragende til grillsteaks
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 25 min. (plus tid til
afkøling)
# Ingredienser
2 tsk grøn peber (glas/dåse)
1 fed hvidløg
120 g smør
1 spsk citronsaft
salt
500 g grønne asparges
½ bundt kørvel
250 g tagliatelle pasta
* Tilberedning
1. Grøn peber dryppes af og hakkes fint.
Hvidløgsfed hakkes fint.
Stuevarmt smør røres cremet med elpiskeren.
1 spsk citronsaft, hvidløg og grøn peber røres i, og der
krydres med salt.
Smørret lægges i striber på plastfolie, som rulles fast
sammen og lægges i køleskabet i ca 1 time.
2. Asparges skylles, nederste halvdel skrælles og de
træede ender skæres af.
Aspargesene skæres på skrå i 4-5 cm lange stykker.
Bladene nippes af ½ bundt kørvel, og de hakkes groft.
3. Tagliatelle koges i rigeligt letsaltet vand efter
anvisning på emballagen.
3 spsk pebersmør smeltes på en pande.
Aspargesstykkerne tilsættes og steges ved stærk varme i 4-6
minutter.
4. Vandet hældes fra pastaen.
Asparges og kørvel vendes i pastaen, og det hele blandes
godt.
Smag til med salt og eventuelt citronsaft.
Energi pr. portion: 18 g protein, 22 g fedt, 90 g kulhydrater;
637 kcal (2670 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet. 💋