Virkelig let opskrift på lækker torsk
i gryde med selleri, løg og æble samt en fantastisk karrysauce med fløde. Se
den lette opskrift her
2 personer. Er du alene så
halver ingredienserne. Arbejdstid:
25 min. Koge/stegetid: 15 min.
# Ingredienser
250 g torskefilet
salt og peber
1 løg
½ spsk olie
250 g knoldselleri
1-2 tsk karry
1-2 æbler
2 dl æblemost
½ dl fløde (9 %)
2 tsk majsstivelse
Tilbehør: 150 g rugbrød
* Tilberedning
1. Fold
torskefileterne, så de bliver nogenlunde lige tykke og krydr dem med salt og
peber.
2. Steg finthakkede
løg bløde på en pande med olie og tilsæt selleritern og karry.
Steg under omrøring 5 min og tilsæt æbler i tern eller både et par min. og hæld
æblemosten ved.
3. Giv det et opkog
og jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse.
Smag til med salt og
peber og læg torsken på grønsagerne.
Læg låg på og lad
retten simre 5·8 min, til torsken lige bliver hvid.
4. Server straks med
groft rugbrød.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.