Vi drømmer os en tur til Vietnam, når menuen står på salat
med røde bøffer - salad với bít tết đỏ, med risnudler og dressing med lime,
fishsauce og chili
4 personer. Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 8 min.
# Ingredienser
100 g risnudler
2 bøffer af
oksefilet
1 tsk olie
½ agurk
½ frisk ananas
frisk mynte
Dressing:
1 skalotteløg
(fintsnittet)
½ frisk chili (finthakket)
2-3 spsk limesaft
1 spsk fiskesauce
1 spsk sukker
salt og peber
* Tilberedning
1. Tilbered
risnudlerne efter pakkens anvisning.
Skyl dem i koldt
vand og skær dem i mindre stykker (ca. 10 cm).
2. Krydr bøfferne
med salt og peber og brun dem på en pande med olie.
Skru lidt ned for
varmen og steg dem yderligere et par min på hver side.
3. Vask agurken og
halvår den på langs.
Skrab kernerne ud og
skær agurken i skiver på skrå.
Skær skrællen af
ananassen, udstik marven og skær frugtkødet i mindre stykker.
4. Pisk dressingen
med finthakket løg og chili sammen og vend agurk, ananas og afdryppede
risnudler i.
Skær bøffen i tynde
skiver og anret med salaten.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.