En klassisk ret, som
har sit navn efter Hotel Rydberg. Det lå ved Gustav Adolfs Torv i Stockholm,
indtil torvet blev bygget om i 1914.
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
8 kartofler
salt
3-4 mellemstore løg
400 g mørt oksekød
STEGNING:
2-3 spsk smør eller
margarine
salt og peber
ANRETNING:
2 spsk finthakket
persille
4 æggeblommer i
skallerne
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne
og skær dem i små tern.
2. Opvarm en del af
fedtstoffet på en stegepande.
Steg kartoflerne
møre ved middel varme.
Salt dem let.
3. Pil løgene og
skær dem i skiver.
Steg dem møre og
gyldne i lidt fedtstof.
4. Skær kødet i små
tern.
Steg dem hurtigt i
resten af fedtstoffet.
Krydr med salt og
peber.
5. Anret kød, løg og
kartofler pænt i grupper på et serveringsfad.
Drys med hakket
persille.
Sæt æggeblommerne i deres skaller på fadet.
6. Server straks med
engelsk sauce, chilisauce, evt. syltede agurker og en grøn salat.
Tips: Retten kan evt. laves med oksefilet, gerne
den frosne.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------