Her får du bøftatar i 5 spændende udgaver. Fx à la Kina, pariserbøf, japansk tatar
og selvfølgelig med friterede kartoffelskiver – sagen er bøf.
Forberedelse: 20
min. 4 personer.
# Ingredienser
600 g oksefilet
eller -mørbrad
4 forårsløg
1 lille bundt
koriander
1 spsk kapers
4 sylteagurker
4 pasteuriserede
æggeblommer
soja
chilisauce
lidt finthakket
ingefær
havsalt i flager
friskkværnet peber
* Tilberedning
Hak oksekødet.
Skyl og trim
forårsløgene, og hak dem fint, også det grønne.
Skyl korianderen, og
tør den.
Kasser stænglerne,
og hak bladene meget fint.
Skyl kapers og
sylteagurk, og dryp dem af. Hak begge dele.
Del æggene i blommer
og hvider, hvis der bruges friske æg.
Del den hakkede
tatar i 4 portioner, og form hver som en bøf.
Lav n fordybning
midt i hver til æggeblommerne.
Servér disse i halve
æggeskaller.
Sæt de øvrige
ingredienser på bordet for sig: Forårsløg,
koriander, kapers,
sylteagurker, saucer, samt salt og peber.
Almindelig tatar
Udelad forårsløg og
koriander.
Tilbyd i stedet revet
peberrod, hakket persille, syltede
rødbeder i tern og
finthakket skalotteløg.
Pariserbøf
Bland oksekødet med de
valgte smagsgivere.
Rist de 4 bøffer ved
høj varme, ½-1 min på hver side.
Friterede
kartoffelskiver
Skær 8 kartofler
(skrællede efter behag) i meget tynde skiver.
Fritér dem i rigelig
olie, til de er gyldenbrune.
Dryp af på
køkkenrulle. Servér dem til fx pariserbøf.
Japansk tatar
Bland 1 tsk revet ingefær,
2 tsk sesamolie, 2 tsk mild japansk soja,
2 forårsløg og 15
hakkede korianderstilke med 1 spsk sesamfrø.
Rør kødet hermed, og
servér.
Se alle de bedste
opskrifter med Oksekød Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------