En himmelsk smagsfusion. Her er alle de bedste opskrifter
samlet – se også menuforslag på forret, hovedret og dessert nederst
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 6 min. Kuverter:
10
# Ingredienser
1 kg hakket svine- og kalvekød
1-2 spsk Cajun krydderi
4 fed knust hvidløg
Rucolapesto:
2 bundter rucola
100 g revet parmesanost
1,2 dl mandelflager
1,6 dl olie
1 spsk balsamicoeddike
1 tsk salt
Dip:
1 lille glas soltørrede tomater
2,5 dl tomatpuré
fladbrød som fx tortillas ved anretning
* Tilberedning
1. Hæld hakkekød, cajun krydderi og hvidløg i en stor skål
og bland det godt.
Form med fugtige hænder 30 små, ovale frikadeller af kødet.
Dæk dem til og afkøl dem, indtil de skal bruges.
2. Steg kødet i 3 min på hver side, eller indtil det er
stegt efter behag.
Kødet må ikke vendes, før efter de første 3 min.
3. Rucolapesto:
Hæld alle ingredienser i en foodprocessor og blend det i 2-3
min, eller indtil det er jævnt.
4. Dip af soltørrede tomater:
Hæld soltørrede tomater og tomatpuré i en foodprocessor og
blend i 2-3 min, eller indtil det er jævnt.
5. Server frikadellerne med fladbrød som tortillas,
rucolapesto og dip af soltørrede tomater.
Prøv sammen med:
Forret: Asiatisk
kyllingesalat
Dessert: Citronmarengstærte
✅
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.