En rygende hed gryde
med kød og bønner. Den er klar på knapt en halv time, fordi vi benytter os af
god konserves. Det smager saftsuseme godt. Kan anbefales
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 løg
½ spsk olie
400 g oksekød i tern
175 g syltet rød
peber i strimler
1 ds. brune bønner (550 g)
1 ds. tomater, hakkede
(400 g)
1 tsk salt
1 tsk chilipulver
2 tsk paprika
1-2 fed presset
hvidløg
* Fremgangsmåde
1. Pil løget og hak
det.
2. Opvarm olien i en
lille stegegryde.
3. Kom løg og kød i.
Brun det godt 4-5 min.
4. Tilsæt afdryppet
peberfrugt, bønner og de hakkede tomater.
Kom krydderierne og hvidløg i og rør rundt.
5. Lad retten simre
i 20 min.
smag evt. til med salt og peber .
6. Server med grøn salat
og sprøde flûtes.
Tips: Denne fine hverdagsret kan fryses i større
eller mindre portioner.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------