Giv
hverdagsfrikadellerne et pift. Vi har tilberedt en nem og lækker sauce med
sennepsfrø og sennep, og farsen har også lige fået lidt sennep som krydderi.
Giv
hverdagsfrikadellerne et pift. Vi har tilberedt en nem og lækker sauce med
sennepsfrø og sennep, og farsen har også lige fået lidt sennep som krydderi.
Arbejdstid:
25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
Ingredienser til Frikadeller i sennepssauce:
250
g hakket svinekød
½
revet løg
1
æg
1 tsk
dijonsennep
3 spsk
rasp
1
dl letmælk
smør/olie
til stegning
Sauce:
1 tsk
sennepsfrø
2 dl
mælk
2 tsk
hvedemel
2 tsk
dijonsennep
2
forårsløg
salt
og peber
Tilbehør:
kartofler
eller ris samt grønsager
*
Sådan
laver du Frikadeller i sennepssauce:
Rør
kødet med ½ tsk salt og tilsæt løg, æg, sennep, rasp og mælk.
Krydr
farsen med friskkværnet peber og steg som frikadeller på en pande med
smør/olie.
Rist
sennepsfrøene i en gryde med en smule olie - til de springer.
Træk
gryden af varmen og tilsæt mælk rystet sammen med mel.
Kog
saucen igennem 10 min. (for at koge melsmagen ud) og smag til med sennep, salt
og peber. Tilsæt fintsnittede forårsløg og hæld saucen over frikadellerne.
Server
med grønsager og kartofler eller ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD