Toast
med svampe er en lækkerbisken også selvom svampene "bare" er brune
champignoner. Du kan give de alm. champignoner lidt ekstra svampesmag ved at
tilsætte udblødte tørrede svampe: Læg 10-15 g tørrede svampe i blød i lunkent
vand 20 min. før brug.
Arbejdstid:
15 min. Stege/bagetid: 15 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
# Ingredienser til gratineret brød med svampe:
2 skiver lyst brød
250
g svampe
15
g smør
2
spsk marsala eller portvin
1-2
forårsløg (fintsnittet)
25
g revet ost
salt
og peber
*
Sådan
laver du gratineret brød med svampe:
Rist
brødet let og læg det på en bageplade.
Rens
svampene og skær dem i mindre stykker.
Brun
dem på en pande med smør og krydr med salt og peber.
Tilsæt
marsala og fintsnittede forårsløg.
Fordel
svampeblandingen på brødet og drys med revet ost.
Gratiner
brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.
Server
straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD