Der er fine
smagskontraster i denne ret, sødt/stærkt fra banan og karry. En meget populær
kombination, ikke bare for voksne, men også hos børn og unge.
Tid: 30 min, heraf
10 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
400 g mørbrad
1 spsk smør eller
margarine
1 tsk salt
½ tsk groftkværnet
peber
1 tsk karry
2 bananer
2 dl piskefløde
4 dl frossen
blanding af ærter, majs og peberfrugt
1-2 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i 2½
cm tykke skiver.
2. Smelt fedtstoffet
på en stegepande.
Når det er
stegeklart, lægger du kødet på, og bruner det på begge sider.
Drys med salt og
peber. Dæmp varmen.
Tilsæt karry og rør
rundt.
3. Tilsæt skrællede,
skivede bananer og hæld fløden på.
Lad det simre nogle min.
4. Kom grønsagsblandingen
i et ovnfast fad.
Fordel kød/banan-blandingen
henover.
Drys med reven ost
og gratiner i en 225 °C varm ovn i 10 min.
5. Server med pasta
eller løse ris og mangochutney og peanuts.
Tips: I stedet for mørbrad kan du bruge
skinkeschnitzel.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------