En isdessert smager skønt både sommer og vinter. Her kan du lade dig inspirere af Kogebog.dk’s spændende og bedste is-opskrifter.
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 æggeblomme
½ dl hvidvin
½ tsk vaniljesukker
1 cl mandellikør
1 spsk kakao
15 g høvlet chokolade
½ moden fersken
1 stor kugle is fx vaniljeis
1 spsk krokant
* Tilberedning
Pisk æggeblommer, hvidvin, vaniljesukker, mandellikør, kakao
og
den høvlede chokolade sammen i en skål.
Sæt skålen over vandbad og pisk, til cremen begynder at
tykne.
Flæk ferskenen, tag stenen ud og læg den halve fersken på
desserttallerken.
Sæt en kugle is i den halve fersken og hæld chokoladecreme
over.
Pynt med krokant.
Andre forslag:
Isdessert
for gourmeter
Isdessert for
to
Flere Isdesserter
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.