Her er det oregano
og parmesanost, som gør den stegte rødspætte til noget særligt. En herlig
fiskeret inspireret af det berømte italienske køkken. Det smager saftsuseme
godt.
Tid: 20 min. 4 pers.
# Ingredienser
500 g rødspættefilet
1 tsk salt
¼ tsk hvid peber
1-2 spsk smør eller
margarine
1 tsk oregano
1 dl reven
parmesanost
2 spsk olie
½ dl fiskebouillon
(vand + terning)
1 spsk friskpresset citronsaft
* Fremgangsmåde
1. Optø fisken hvis
den er frossen.
Mikroovnens
optønings-program klarer det hurtigt.
Dup fileterne tørre.
Drys med salt og hvid peber.
2. Smelt fedtstoffet
på en pande.
Når det er stegeklart lægger du fileterne på.
Steg dem så de får
lidt farve på begge sider.
3. Drys smuldret
oregano og parmesanost over og dryp med olien.
Hæld fiskebouillonen
ved.
Læg låg på panden og lad det hele simre nogle minutter.
4. Dryp citronsaft
over fisken lige inden den skal serveres.
5. Server med nykogt
pasta og en blandet salat.
Tips: Også torskefilet eller torsk i blok kan
tilberedes således.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------