Julienne står for de
fint skårne grønsager til fyldet. Tynde som tændstikker skal de være. Her
er en virkelig lækker ret, der er god netop nu! Ret nemt og sundt
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
600 g rødspættefilet
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 gulerod
1 zucchini
2 forårsløg
1 ds. tunfisk i vand
(185 g)
1 bid kinakål (ca 75 g)
½ dl hakket dild
SAUCE:
2 dl fiskebouillon
(vand + terning)
2 spsk limesaft
1 spsk Maizena
2 spsk smør
salt og peber
reven limeskal
* Fremgangsmåde
1. Krydr
rødspættefileterne med salt og peber.
2. Skræl guleroden,
skyl zucchinien og forårsløgene.
Skær alle grønsagerne
i lange, tynde strimler.
Kog dem kort i lidt
kogende vand, eller i mikroovn.
3. Lad tunfisken
dryppe lidt af og del den i mindre stykker.
Skyl kinakålen og
riv den.
4. Læg en bid
kinakål på hver filet.
Læg grønsagerne i et
bundt på midten.
Læg lidt tunfisk og
dild på.
5. Rul fileterne
sammen. Fæstn med tandstikkere.
Læg rullerne i en sauterpande.
Hæld fiskebouillonen på.
6. Kog fiskerullerne
ca 8 min. Tag dem op og hold dem varme.
7. Rør limesaften i.
Bring det i kog og jævn med Maizena.
Smag saucen til med
smør, salt, peber og reven limeskal.
8. Server fisken med
saucen, pressede kartofler og en blandet salat.
Tips: Limesaft og limeskal, kan erstattes med saft
og skal af en citron.
Se alle de bedste opskrifter med Rødspætte eller andre Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------