Når du kommer stresset hjem efter en travl dag, så er det de
færreste, der takker nej til en kalkunragout, der bare skal varmes op og nydes...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 20 min. Kogetid: 10 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
400 g kogt eller
stegt kalkunkød uden skind og ben
1 grøn peberfrugt
2 røde peberfrugter
1 dl hvidvin
3 dl kalkunsuppe,
bouillon eller sky
250 g champignoner
1 spsk citronsaft
1 dl piskefløde
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
salt og peber
* Tilberedning
1. Skær kalkunkødet
i smalle strimler.
Skær frøstol og
kerner fra peberfrugterne og skær dem i smalle strimler.
Kom kalkunkød og
peberfrugter i en gryde og hæld vinen ved sammen med suppen.
Varm det igennem.
2. Rens
champignonerne og del de største en gang.
Dryp dem med
citronsaft. Kom dem i en gryde sammen med piskefløden og kog det sammen ganske
kort.
Hæld det sammen med
kalkunblandingen.
3. Rør smør og mel
sammen til en smørbolle.
Jævn blandingen
hermed mens der røres.
Smag ragouten til
med salt og peber.
4. Server løse ris
til sammen med en blandet salat.