Både mild og eksotisk, og så er den helt uproblematisk at lave. Skøn og lækker kalkuncurry - Prøv den her! Find flere gode opskrifter på
Kogebog.dk - Det er så godt
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
1 skalotteløg
1 æble
400 g
kalkunschnitzel
salt og peber
2 spsk olie
1 spsk karry
2 dl piskefløde
100 g dybfrosne
ærter
2 spsk mangochutney (glas)
Ris med ristede
mandler passer til.
* Tilberedning
1. 1 skalotteløg skæres i små terninger.
1 æble skæres i kvarte,
udkernes; og skæres i skiver.
400 g
kalkunschnitzel skæres i smalle strimler, der drysses med salt og peber.
2. 2 spsk olie varmes op på en pande, og kødet
brunes grundigt på alle sider og tages op.
Skalotteløg og æble kommes på panden og steges let i 1 minut.
Der drysses 1 spsk
karry over, og 2 dl piskefløde hældes ved.
3. Lad det koge 2 minutter.
100 g ærter og 2
spsk mangochutney tilsættes, og det koges yderligere 1 minut.
4. Kødet varmes op på panden, og retten smages
til med salt og peber.
Ris med ristede
mandler passer til.
Energi pr. portion:
54 g protein, 44 g fedt, 27 g kulh. = 724 kcal (3024 kJ)
INFO:
Curry er en række retter med oprindelse i det indiske
subkontinent, der bruger en kompleks kombination af krydderier eller urter, som
regel inkluderer malet gurkemeje, spidskommen, koriander, ingefær og friske
eller tørrede chilier. Curry tilberedes generelt i en sauce.
Karry er et gult eller gulbrunt, oprindelig indisk
blandingskrydderi der bruges til bl.a. gryderetter og sauce der spises sammen
med ris sammensætning og styrke varierer, men krydderiet indeholder bl.a.
ingefær, koriander, cayennepeber, muskat og gurkemeje
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.