Logo

Kalvekotelet a la Milano - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvekotelet a la Milano - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Til den ægte "Milano Kotelet" anvendes store stykker kalvekoteletter med ben. Kødet bankes forsigtigt og bliver så stort, at kælenavnet for retten i Milano er "elefantøre".
Her er en kotelet-opskrift fra 1800-tallet. Tilberedningstid: 30 min. Til 4 personer.

 
# Ingredienser
4 kalvekoteletter med ben
1 lille kop rasp
2 æg
100 g smør
1 spsk oliven- eller solsikkeolie
salt og friskkværnet peber

* Tilberedning
1. Skær fedtet fra kødet. Bank dem let ud.

 
2. Slå æggene ud i en skål og pisk dem.
Tilsæt olie og lidt salt og peber. Pisk grundigt.

 
3. Hæld raspen ned i en stor tallerken.
Væd hver kotelet i æggeblondingen før den vendes i rasp.
Det hele gøres 2 gange.

 
4. Smelt smørret på en pande og steg koteletterne 10 min på hver side.
Læg dem på absorberende papir i et ovnfast fad og hold dem varme.
Spis salat og kartofler til.

Se alle de bedste opskrifter med Kalvekotelet

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her