De traditionelle,
danske gulerødder viser sig her fra en ny side: med karry og mango!
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
500 g gulerødder
25 g smør
1 tsk karry
1½ dl piskefløde
200 g mangofrugt
salt og peber
1 spsk citronsaft
Drys: lidt
korianderblade
* Tilberedning
1. 500 g gulerødder skrælles og skæres på skrå i
½cm tykke skiver.
2. 25 g smør varmes op på en slip let-pande.
Gulerødderne hældes i
og svitses i 3 minutter.
Strø 1 tsk karry
over og hæld 3 spsk vand ved.
Lad det hele småkoge
under låg i 5 minutter.
3. 1½ dl piskefløde hældes i, og det hele koges
videre i yderligere 3 minutter.
200 g mangofrugtkød
skæres i terninger.
4. Hen mod slutningen
af kogetiden vendes mangostykkerne i gulerødderne og der krydres med salt, peber
og 1 spsk citronsaft.
Drys lidt
korianderblade over.
Energi pr. portion: 4
g protein, 34 g fedt, 24 g kulhydrat = 418 kcal / 1752 kj.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.