Denne lækre grønsagssuppe med karry kan laves på kort tid og
har masser af smag.
2-4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 25 min.
# Ingredienser til karrysuppe med æble:
1 løg
1 spsk olie
1-2 æbler
2-3 gulerødder
200 g knoldselleri
1-2 tsk karry
salt og peber
1 liter grønsagsbouillon
½-1 spsk sirup
2 forårsløg
Tilbehør: brød
*
Sådan laver du karrysuppe med æble:
Pil løget, og hak det fint. Svits løgene bløde i en gryde
med olie.
Skræl æbler og grønsager, og skær dem i terninger.
Vend dem i gryden sammen med karry, salt og peber, og spæd
med bouillon.
Lad suppen simre, til alt er mørt ca. 20 min.
Smag suppen til med sirup, salt og peber, og server med et
drys fintsnittet forårsløg.
TIPS: Du kan også blende suppen jævn, hvis du foretrækker
det.
Se de andre gode opskrifter på skønne
supper her
Kilde: Hjemmets bedste MAD