Aftensmad Hovedret Frokost. Arbejdstid: 10 min. Stege- og hviletid: 5-7 min. Let at lave. Høj pris.
4 personer.
# Ingredienser
til Lammechops
8-12 enkelte lammekoteletter (1½-2 cm tykke, med ribbenet
ved)
evt. 1-2 fed hvidløg
salt og peber
Endvidere: smør til stegning
*
Sådan laves Lammechops
1. Skær næsten hele fedtkanten af koteletterne, følg
kotelettens form.
Skrab skafterne helt fri, så skaft og kotelet ligner et
9-tal.
2. Gnid eventuelt chops'ene med et overskåret fed hvidløg og
lad dem vente, mens smørret varmes på panden.
3. Lad smørre bruse af, krydr med salt og peber og steg
chops'ene 1-2 min. på hver side.
Lad dem hvile tildækket 2-3 min. på et varmt fad, før de
serveres.
Tips: Beregn 2 chops pr. person, hvis det drejer sig
om en frokost, og 3, hvis de skal gøre det ud for en middag.
I første tilfælde kan de serveres med en grøn salat, gerne
med friske spinatblade i, eller sammen med Courgettesoufflé
eller andre grønsagsretter.
Drejer det sig om en hovedret, kan chops'ene ledsages af Kartofler,
råstegte, Kartoffelgratin,
fransk, Kartoffelfad
med krydderurter og årstidens grønsag.
Små lammechops er også fint på hors d'oeuvre-bordet.
Se alle de bedste opskrifter med Lam
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------