Gratinerede pandekager med lækkert fyld af oksekød, løg og
peberfrugt er så hyggelige at spise. Din familie vil elske disse madpandekager og
de er lette at lave.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 45 min. Gratineringstid: 20-30 min. Fryseegnet
# Ingredienser:
8 pandekager ( se Pandekager, grundopskrift)
300 g hakket oksekød
1 løg
1 peberfrugt
25 g smør el.
margarine
1½ dl bouillon
2 spsk tomatpuré
½-1 tsk basilikum
salt, peber
t dl reven ost fx
Danbo
* Tilberedning:
1. Lav pandekagerne
efter grundopskriften.
2. Smelt fedtstoffet
gyldent og brun det hakkede kød heri.
Tilsæt hakket løg og
lad det brune med.
Skær peberfrugten i terninger og bland dem i.
Tilsæt bouillon og
tomatpuré og krydr med basilikum, salt og peber.
Lad blandingen
snurre sammen ca. 10 minutter.
3. Fordel fyldet på
pandekagerne.
Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem side om side i et smurt, ovnfast
fad.
Drys reven ost over.
4. Gratiner
pandekagerne 20-30 minutter ved 225 °C.
Server pandekagerne
varme med blandet grøn salat til.
Se alle de bedste opskrifter med Pandekager og Salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.