Vinteren står i
rodfrugternes tegn. Her giver bacon rødbederne modspil i en skøn pastaret. Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld pastaret.
4 personer. Koge-/stegetid:
20 min.
# Ingredienser
300 g fuldkornspasta
(fx penne)
500 g rødbeder
2 løg
1 spsk olie
2 tsk
balsamicoeddike
2 dl bouillon
salt og peber
125 g bacon (i
skiver)
Tilbehør: friskrevet parmesan
* Tilberedning
1. Kog pastaen efter
anvisningen på emballagen.
Skræl rødbederne, og riv dem på råkostjernet.
Hak løgene.
2. Svits grønsagerne
i olie, tilsæt eddiken, og kog den op.
Tilsæt bouillon, og
lad det simre i ca 10 min.
Smag til med salt og
peber, og vend blandingen i den varme pasta.
3. Steg baconen
sprød på en pande, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
Bræk baconen i
mindre stykker, og drys det over pastaretten.
Drys med parmesan, og pynt evt. retten med basilikum.
Server straks.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.