En virkelig elegant
ret: Den fine, cremede citronsauce til båndpastaen harmonerer perfekt med
smagen af den røgede ørred
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 25 min.
# Ingredienser
250 g grønne
asparges
1 løg
1 spsk smeltet smør
1 dl hvidvin
1 nip sukker
1 citron (økologisk)
4 spsk cremefraiche
38%
1 dl grønsagsbouillon
200 g lys båndpasta
* Tilberedning
1. 250 g grønne asparges skrælles kun på den
nederste tredjedel.
De træede ender
skæres eller brækkes af.
1 løg hakkes og
svitses ganske let i 1 spsk smeltet smør.
1 dl hvidvin, 1 nip
sukker, ½ tsk reven citronskal og 2 spsk citronsaft tilsættes, og det hele
småkager uden låg i 3 minutter.
2. 4 spsk cremefraiche og 1 dl grønsagsbouillon
tilsættes, og det hele småkager igen uden låg i 5 min.
200 g lys båndpasta koges
i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
4 minutter før de er
færdige, tilsættes aspargesene, som skal koge med.
3. 150 g røget ørredfilet skæres i mindre stykker.
½ bundt dild nippes
af stilkene, hakkes, tilsættes saucen, og der smages kraftigt til.
Hæld vandet fra
pastaen og aspargesene og server retten med saucen og ørredstykkerne.
Pynt med citronbåde.
Energi pr. portion:
32 g protein, 27 g fedt, 76 g kulhydrater = 692 kcal (2897 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.