En ny og spændende
sauce til pastaen. Fra squashen får du fibre og fra safranen flot farve og
dejlig smag. Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop
nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g tagliatelle
(båndspaghetti)
vand og salt
1 løg
½ bdt. persille
1 squash
½ bdt. basilikum
eller ½ spsk tørret
2 spsk olie
½ g safran
1½ dl oksebouillon
(vand + terning)
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
2. Pil løget og hak
det. Skyl persillen og hak den.
Skyl squashen og
skær den i strimler.
Hak basilikummen
groft hvis du bruger den friske.
3. Opvarm olien i en
gryde. Steg løgene bløde.
Tilsæt safran og
bouillon. Bring det i kog.
4. Tilsæt squash og
krydderurter. Lad saucen koge 5 - 6 min.
5. Smag saucen til
med salt og peber.
6. Lad pastaen løbe
af. Bland den med saucen.
7. Server med en
skål friskreven parmesanost til at drysse over.
Tips: I stedet for båndspaghetti kan du bruge en
anden form for pasta.
I stedet for squash
kan du bruge agurk.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta eller Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------