En
meget hurtig ret at få på bordet, og så er den fyldt med masser af gode
vitaminer.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 4
personer.
#
Ingredienser til ;
150
g bacon (terninger)
1
spsk olie
1
rød chili
1
usprøjtet citron
2
fed hvidløg
500
g frisk spinatpasta (fx fettuccine)
250
g frisk spinat
50
g friskrevet parmesanost
Tilbehør:
½
citron i både
*
Sådan
laver du Pasta med spinat, bacon og chili:
Steg
baconterningerne i en gryde eller dyb pande med olie, til de bruner.
Flæk
chilien, fjern kernerne og hak chilien fint.
Riv
citronskallen fint.
Hak
hvidløgene fint.
Bland
chili, citronskal og hvidløg med baconterningerne, sluk for blusset og tag
gryden fra varmen.
Sæt
en stor gryde letsaltet vand over at koge.
Hæld
pasta og spinat i vandet, rør rundt og kog, til pastaen er mør med lidt bid
(2-3 min.).
Lad
pasta og spinat dryppe af i en stor sigte eller dørslag og vend det sammen med
baconblandingen.
Anret
pastaen i dybe tallerkener, drys med parmesanost og server straks med
citronbåde til at dryppe over retten.
TIPS:
I stedet for frisk pasta kan du bruge 400 g tør pasta. Så skal spinaten kun koge
med de sidste 2 min.
Her
finder du flere opskrifter på lækker pasta.
Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Kilde: Hjemmets bedste MAD