Det her er noget helt andet end fiskepinde! En gylden sprød pecan-panering og en krydret sauce, giver en helt ny og spændende smag.
Forberedelse 15 min. Tilberedning 15 min. 4 portioner
#Ingredienser
450 g filet af rødspætte, skrubbe, rødtunge eller søtunge
2 spsk hvedemel
2 spsk finthakkede pecannødder
1 tsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
½ dl mælk
4 spsk flydende margarine
50 g røget skinke
¡
dl balsamvineddike
* Tilberedning
1. Bland mel, finthakkede pecannødder, salt og peber.
Bland det godt.
Dyp fiskefileterne i mælk og panér dem i pecanblandingen.
Sørg for at paneringen dækker fisken og at den sidder fast.
2. Opvarm 1 spsk flydende margarine på en teflonpande ved
jævn varme. Steg fiskefileterne til de er gyldne, ca. 10 min.
Vend dem en gang.
Læg fiskefileterne på et fad og dæk med folie for at holde
dem varme.
3. Tør panden med køkkenrulle og opvarm resten af
fedtstoffet
ved jævn varme.
Hak skinken fint og brun den i fedtstoffet under omrøring,
ca 2 min.
Tilsæt vineddike.
Varm op igen, rør rundt nu og da til saucen koger.
Anret fisken på tallerkener og øs skyen over. Server straks.
Pecanpaneret fiskefilet:
Pr. portion: Energi: Kcal 279 = kj 1171
Kulhydrat 4 g Protein 23 g Fedt 19 g (61%) Fibre 1 g
• Vineddike giver en fin smagsbrydning uden at tilføre
kalorier.
• Man bruger mindre flydende margarine og sparer fedtstof.
Tips:
Pecannødderne skal være meget finthakkede,
inden du blander dem med melet, ellers
risikerer du, at nødderne triller af under stegningen.
Du kan anvende en gammeldags persillehakker,
når du hakker nødderne, men det går hurtigere i
blender eller foodprocessor.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.