Grillpølser med tomater og bønner
Grillpølser med tomater og bønner - nem opskrift
Når
tomaterne bliver 'brændt' på grillen, fremhæver det deres naturlige sødme.
Lækkert tilbehør til et par gode pølser
2013-u25-07
Når
tomaterne bliver 'brændt' på grillen, fremhæver det deres naturlige sødme.
Lækkert tilbehør til et par gode pølser.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid:
20 min.
#
Ingredienser til :
2-4
grillpølser (afhængig af størrelse; nok til 2 pers.)
250
g grønne bønner
2 tsk
friske timianblade
1
fed hvidløg
250
g tomater (gerne forskellige slags)
1 spsk
olie
Dressing:
½
rødløg
2 tsk
sherry- eller rødvinseddike
2 spsk
olie
salt
og peber
*
Sådan
laver du Grillpølser med tomater og bønner:
Nip
bønnerne, og skær dem i lidt mindre stykker.
Bring
1 liter vand i kog, og tilsæt 2 tsk salt.
Læg
bønnerne i det kogende vand, og kog i 3 min.
Tag
dem op, og læg dem straks i en stor skål med iskoldt vand.
Dryp
af, når de er afkølede.
Hak
timianblade og hvidløg fint.
Vask
tomaterne, og skær dem i halve.
Pensl
dem med olie, og drys med timian, hvidløg, salt og peber.
'Brænd'
tomaterne på skærefladen på en varm grill eller grillpande.
Pil
rødløget. og hak det fint.
Rør
det sammen med eddike og olie, og smag til med salt og peber.
Vend
bønnerne med halvdelen af dressingen, og anret dem på et fad.
Læg
tomaterne mellem bønnerne, og dryp tomaterne med resten af dressingen.
Steg
pølserne ved lav varme på en grill eller grillpande i 10-15 min. og server dem
med salaten.
---
Her finder du flere opskrifter på dejlige grillretter. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD