Logo

Grillstegte kyllingestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte kyllingestykker

 
Det er meget nemt og lækkert at lave sine egne grillede kryddermarinerede kyllingelår. Her får du opskriften der næsten ikke kan slå fejl
Til 4 personer. Marineringstid: 1 time. Tilberedning: 20 min. Stegetid: 10-12 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
2 kyllinger a 1000 g eller 2 pakker kyllingeoverlår a 300 g


Marinade:
1 dl olie
2 spsk vineddike
2 tsk tørret rosmarin
1 tsk peber

2 tsk merian
salt

 
* Tilberedning
1. Del kyllingerne i portionsstykker eller optø frosne stykker.
Tør dem godt. Læg kyllingestykkerne i en skål.

 
2. Pisk marinaden sammen, undtagen salt.
Hæld marinaden over kødet og lad det trække hermed ca 1 time.

 
3. Tag kyllingestykkerne op af marinaden og lad dem dryppe godt af.
Sæt dem på portionsspid.

 
4. Læg spiddene over en lille bradepande eller et ovnfast fad.
Grill dem 15-20 cm fra glødelag eller grill-element i el-ovn.
Grill dem 15-20 min. og vend spiddene jævnligt, så du bliver ensartet grillede.
Drys dem med salt.

 
5. Server du stegte kyllingestykker med råstegte eller bagte kartofler til, eller løse ris.
En Krydderurtedressing smager godt hertil.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her