Det er meget nemt og lækkert at lave sine egne grillede kryddermarinerede
kyllingelår. Her får du opskriften der næsten ikke kan slå fejl
Til 4 personer.
Marineringstid: 1 time. Tilberedning: 20 min. Stegetid: 10-12 min. Ikke
fryseegnet
# Ingredienser
2 kyllinger a 1000 g
eller 2 pakker kyllingeoverlår a 300 g
Marinade:
1 dl olie
2 spsk vineddike
2 tsk tørret
rosmarin
1 tsk peber
2 tsk merian
salt
* Tilberedning
1. Del kyllingerne i
portionsstykker eller optø frosne stykker.
Tør dem godt. Læg
kyllingestykkerne i en skål.
2. Pisk marinaden
sammen, undtagen salt.
Hæld marinaden over
kødet og lad det trække hermed ca 1 time.
3. Tag
kyllingestykkerne op af marinaden og lad dem dryppe godt af.
Sæt dem på
portionsspid.
4. Læg spiddene over
en lille bradepande eller et ovnfast fad.
Grill dem 15-20 cm
fra glødelag eller grill-element i el-ovn.
Grill dem 15-20 min.
og vend spiddene jævnligt, så du bliver ensartet grillede.
Drys dem med salt.
5. Server du stegte
kyllingestykker med råstegte eller bagte kartofler til, eller løse ris.
En Krydderurtedressing
smager godt hertil.