Guacamole er en
krydret avocadosauce, som smager pragtfuldt til de marinerede kyllingelår. En
sydamerikansk specialitet. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 3 timer, heraf
2 timer til marinering og 20 min grilltid. 4 pers.
# Ingredienser
4 hele kyllingelår
eller underlår
1 tsk salt
MARINADE:
½ dl olie
½ dl hvidvin
½ g safran
¼ tsk cayennepeber
1 tsk salt
GUACAMOLE:
3 avocadoer
1 bøftomat
½ løg
1 stilk bladselleri
½ tsk salt
¼ tsk cayennepeber
* Fremgangsmåde
1. Rør marinaden
sammen og læg kyllingelårene i.
Lad dem stå
køligt 2 timer.
2. Steg
kyllingelårene på havegrillen eller i ovnen
10 min.
På hver side, eller
til kødsaften er helt klar. Drys med salt.
3. Flæk avocadoerne
og fjern stenene. Grav frugtkødet ud.
Skold tomaten i kogende vand og flå den.
4. Findel avocado og
tomat i blenderen sammen med løg, bladselleri, salt og cayennepeber.
Kør til det er godt blandet.
5. Server
kyllingelårene nystegte med guacamole, grillede majskolber, sorte oliven og Nachos (majschips).
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------