Det betaler sig at
marinere kødet, for det bliver både mere saftigt og smagfuldt. ✅
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret - et kæmpe hit 💘
4 personer. Arbejdstid:
ca 20 min. plus tid til marinering
# Ingredienser
500 g kyllingebryst
uden skind og ben
1 spsk olie
1 fed hvidløg
saft af 1 citron
1 tsk stødt
spidskommen
1 tsk brun farin
1 spsk sambal oelek/chili
pasta (læs om)
4 rødløg
* Tilberedning
1. Skær kødet i
tern.
Rør olie med presset
hvidløg, citronsaft, spidskommen, brun farin og sambal oelek.
Kom kød og marinade i en frysepose.
Bind en knude på
posen.
Gnub marinaden godt
ind i kødet, og lad det marinere i ca 1 time i køleskabet.
2. Skær rødløg i
både, og sæt skiftevis kylling og rødløg på spid.
3. Grill spiddene,
til kødet er gennemstegt.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.
INFO: Satay, satai, satti eller sate på indonesisk og
malaysisk stavemåde, er sydøstasiatiske retter med krydret, sat på spid og
grillet kød, serveret med en sauce, fx peanutsauce. Det er fra Indonesien og
populært i Malaysia, Filippinerne, Singapore, Thailand og Brunei.