Rub er en blanding
af orientalske krydderier. Gnub krydderiblandingen godt ind i kødet, og lad det
trække et døgns tid, inden det steges. ✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid:
ca 20 min plus tid til marinering
# Ingredienser
Orientalsk rub:
1 tsk fennikelfrø
1 spsk spidskommen
1 spsk korianderfrø
1 tsk anisfrø
1 tsk flagesalt
1 tsk sorte
peberkorn
500 g koteletter af
svinekam uden spæk
lidt olie
* Tilberedning
1. Rist krydderierne
på en tør pande, til de begynder at dufte.
Kom krydderierne i
en morter og knus dem.
2. Skær kødet i
tern, og gnub krydderiblandingen godt ind i kødet.
Kom kød og
krydderiblanding i en frysepose.
Bind en knude på posen, og læg kødet i køleskabet allerhelst til næste dag.
3. Fordel kødet på
spid, og steg over grill.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.