Det hele skal på en stor pande, så du sparer på opvasken. Den
lækreste opskrift på skønne koteletter med frisk spinat - meget bedre bliver
det ikke og absolut en favorit på middagsbordet.
Arbejdstid:
20 min. Stege/kogetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
# Ingredienser til Svinekotelet med spinat:
2
svinekoteletter a 150 g (uden fedtkant og over 2 cm tykke)
½ spsk
olie
1
løg (fintsnittet)
1-2
fed hvidløg (fintsnittet)
300
g små kartofler (i skiver)
2
dl bouillon
250
g frisk spinat
2
tsk dijonsennep
salt
og peber
*
Sådan laver du Svinekotelet med spinat
Krydr
koteletterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie.
Tag
dem op og steg nu fintsnittet løg og hvidløg 2-3 min.
Skrub
kartoflerne rene, skær dem i tynde skiver og læg dem på panden.
Steg
under omrøring et par min. og krydr med salt og peber.
Tilsæt
bouillon, læg koteletterne på panden og lad retten simre til kartoflerne er næsten
møre ca. 6 min.
Skyl
spinatbladene, slyng dem tørre og kom dem på panden.
Vend
rundt til spinaten akkurat falder sammen.
Smag
til med sennep, salt og peber og anret på to tallerkener.
Skær
koteletterne ud i 3-4 stykker.
TIPS: Tynde koteletter fx 1-1½ cm tykke (fadkoteletter) bliver tørre og hårde - så køb svinekoteletter der er over 2-2½ cm tykke, så bliver resultatet meget bedre.
Her finder du flere opskrifter på dejlige svinekoteletter. Gå på opdagelse
og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD