Stegte kyllingevinger er lækre, men de laver et stort rod. Disse
airfryerwings er super nemme, og de er lige så sprøde som den friturestegte slags.
Vi er hooked!
4 portioner. Forberedelsestid: 10 min. Samlet tid: 45 min. Kalorier
pr portion: 606
# Ingredienser
900 g kyllingevinger
salt og friskkværnet sort peber
olie, madlavningsspray
¼ kop Hot sauce (fx Franks)
4 spsk smeltet smør
1 tsk Worcestershire sauce
½ tsk hvidløgs pulver
Blåskimmelostdressing, til servering
* Tilberedning
1. Krydr vinger over det hele med salt og peber, og spray dem
og skålen/nettet i airfryeren med oliespray.
2. Indstil airfryer til 190 °C og kog vingerne i 12 min.
Vend vingerne, spray igen og kog 12 min mere.
Øg varmen til 200 °C og kog 5 min mere.
3. Pisk i mellemtiden Hot sauce, smør, Worcestershire-sauce og
hvidløgspulver i en stor skål for at blande.
Tilsæt kogte vinger og vend forsigtigt til belægning.
Serveres varme med blå ostedressing til dypning.
Det er ikke rigtig en fodbold-fest uden kyllingevinger. Sprøde
vinger gennemvædet i en uimodståelig sauce eller smagfuld tør rub er den perfekte
snack til en Super Bowl søndag.
Løsningen? Airfryeren.
Sådan laver du sprøde vinger i airfryeren:
For at få de sprødest mulige vinger, dup dine kyllingevinger
helt tørre med køkkenrulle, før du krydrer dem. Endnu bedre, lad dine vinger køle
udækket i køleskabet i en time eller to i forvejen.
Vores andet tip til ekstra sprøde vinger?
Kog dine vinger i et enkelt lag i airfryeren. At fylde din kurv
vil resultere i vinger, der ikke er så sprøde eller jævnt kogte, og det er der ingen,
der ønsker.
Dipsauce:
Selvom dressing i butikken er godt, vil vi foreslå at prøve at
lave din egen ranchdressing.
Lavet disse? Fortæl os, hvordan det gik i kommentarfeltet nedenfor!
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------