Du kender måske club sandwich fra cafekortet, hvor det ofte
er repræsenteret. Men hvorfor ikke lave din egen sandwich? Det er let og smager
skønt!
4 stk. Den kombinerede tilberedningstid og arbejdstid for
club sandwich er ca 25 minutter.
# Ingredienser til club sandwich
200 g kogt eller stegt kold kyllinge- eller kalkunkød
16 skiver bacon, gerne tørsaltet
8 salatblade
2 tomater
8 skiver hvedebrød, surbrød eller grahamsbrød
4 spsk mayonnaise smagt til med karry
*
Sådan laver du club sandwich:
Start med at riste brødet.
Steg herefter bacon til den er sprød.
Skyl nu salatblade og lad dem dryppe af. Brug eventuelt en
salatslynge.
Skyl så tomaterne og skær dem i skiver.
Smør mayonnaise på brødet.
Læg salatblade, kyllinge- eller kalkunkød, tomatskiver og
sprød bacon mellem brødskiverne.
Pres sandwichene let sammen.
Og så er dine club sandwichs klar til at blive serveret.
Tips til club
sandwich
Hvorfor ikke lave en lækker club sandwich helt fra bunden
med hjemmelavet brød og mayonnaise? Vi foreslår et skønt sandwichbrød, som er
let at lave med få ingredienser, og som også kan laves i en mere grov udgave.
Du
finder opskriften på sandwichbrød her.
Du finder
opskriften på hjemmelavet mayonnaise her.
Hvis du kan lide karry vil vi helt sikkert anbefale at du
tilføjer til karry til mayonnaisen lige meget om mayonnaisen er hjemmelavet
eller ej. Det giver efter vores mening club sandwichen et stort løft og giver
samtidig dressingen en flot farve, som vil give sandwichen et pift.
Tag club sandwichen med i madpakken, nyd den ved
frokostbordet, eller server den for dine gæster – eventuelt med pommes frites
til. Det plejer at være en stor fornøjelse at spise.
Hvis det er muligt, så prøv at skære brødet lidt tyndt i
gennem, og lav flere lag i din club sandwich. En 3-lags club sandwich er en ægte
club sandwich og et flot syn på tallerkenen.
Hold eventuelt lagene sammen med tandstikker, hvis de er
lidt uregerlige.
Velbekomme, og god fornøjelse med din club sandwich.
INFO: En original club sandwich, også kaldet clubhouse
sandwich, er en sandwich med to lag pålæg mellem tre brødskiver.