Forret Frokost. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kartoffelsalat, kold, med kaviar
600 g kogte, faste kartofler (fx aspargeskartofler)
2 dl cremefraiche
5 cl (halv)tør hvidvin eller lidt sherry
1 tsk dijonsennep
salt og hvid peber
100 g ufarvet kaviar eller ørredrogn
1 bdt dild, persille eller purløg
1 lille salathoved
*
Sådan laves Kartoffelsalat, kold, med kaviar
1. Pil kartoflerne og skær dem i skiver.
2. Bland cremefraiche med hvidvin (sherry) og sennep og smag
til med salt og peber.
3. Hak dilden (persillen purløgen).
Skyl og tør salatbladene og skær dem i strimler.
4. Fordel den strimlede salat på 4 tallerkener.
Anret kartoffelskiver og cremefraiche lagvis på hver
tallerken.
Slut af med cremefraiche.
5. Pynt med kaviar (ørredrogn) og hakket dild (persille
purløg).
Tips: Hjemmelavet kaviar forhøjer smagen.
Brug i alle tilfælde ikke sort kaviar, den misfarver cremefraichen.
Salaten passer fint til røget fisk.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------