En nem opskrift på kartoffelsalat, som du nemt kan lave i forskellige variationer. Servér den som tilbehør, let sommermad eller med brød
til i madpakken.
Til 4-6 personer. Tilberedningstid:
30 min. Kogetid: 30-60 min.
# Ingredienser
3-4 rødbeder
6-8 faste, kogte
kartofler
5-6 spsk olie
2 spsk vineddike
salt og peber
3 rødløg
persille
2 dl cremefraiche
1 dl kefir eller ymer
1 dl piskefløde
* Fremgangsmåde
1. Kog rødbederne
møre i letsaltet vand 30-60 minutter, overhæld dem med koldt vand, gnid
skrællen af og skær dem i terninger.
2. Skær kartoflerne
i terninger og bland dem i en marinade af olie, eddike, salt og peber.
3. Pil løgene og hak
dem.
4. Rør cremefraiche
med kefir eller ymer.
Pisk fløden og vend
den i.
5. Fordel dressingen
på et fad og læg rødbeder, kartofler og løg over i striber.
Drys med persille.
6. Server salaten
til stegt kød, skinke eller pølser.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------