Dejlige, nemme og hurtige kryddersild toppet med blandede
salater, rødløg, figner, valnødder og tranebær. Servér med lunet brød. Se
opskriften her
Til 6 personer
# Ingredienser
1 glas kryddersildefilet eller marinerede sild
100 g blandede salater
1 rødløg
6 tørrede figner
30 g valnødder
30 g soltørrede tranebær
rustikt lyst brød
*
Fremgangsmåde
Læg sildene i en sigte – til afdrypning. Skær dem i mindre
stykker.
Skyl og slyng salaterne tørre.
Skær rødløg i helt fine både.
Skær stilken fra fignerne og skær hver figne i skiver.
Rist valnødderne let på en tør pande og hak dem groft.
Anret salaterne med sild, løg, figner, valnødder og
tranebær. Lun brødet
Energi pr portion: 329 kcal. Protein 8 g. Kulhydrater 33 g. Fedt
9 g. Fedtenergi 34 %.
De mørkerøde tranebær er syrlige og lidt bitre, de er fyldt
med C-vitaminer. Spis tranebær som de er eller lav dem fx til kompot.
Tranebærkompot passer godt til vildt og fjerkræ. Vi har samlet opskrifter med
de dejlige tranebær.
Vil du se flere dejlige opskrifter med tranebær - så se HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter