Billede: Røræg og
krabbe er både en enkel og nem gæsteret. (se opskrift nedenfor)
Røræg
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
8 æg
8 spsk fløde
salt, hvid peber
25 g smør
* Tilberedning:
1. Pisk æg og fløde
let sammen.
Krydr med salt og peber.
2. Smelt smørret i
en gryde eller på en pande.
Kom æggemassen i og
lad den stivne ved svag varme.
Skrab forsigtigt fra bunden med en træspatel, så den flydende del kommer til
bunden.
3. Hæld røræggene op
på et fad, når de ikke ser fugtige ud og server dem varme eller kolde.
Røræg med krabbe
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
8 æg
8 spsk fløde
salt, hvid peber
25 g smør
1 dåse krabbe (170
g)
dild
* Tilberedning:
1. Pisk æg, fløde,
salt og peber let sammen.
Smelt smørret på en
pande eller i en gryde og kom æggeblandingen i.
Lad æggene stivne
ved svag varme under forsigtig omrøring.
2. Kom røræggene på
et fad, fordel krabbekødet over og drys med fintklippet dild.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.