Du kan sammensætte denne lækre salat og servere den som
tilbehør eller som en ret. Find de bedste opskrifter her.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
200 g kogt kyllinge-
eller hønsekød
100 g røget skinke
1 skive kogt selleri
salatblade
1 dåse
aspargesstykker (250 g)
2 tynde porrer eller forårsløg
Salatdressing:
3 spsk mayonnaise
3 spsk cremefraiche
1 spsk tomatpuré
1 spsk citronsaft
eller vineddike
1 tsk fransk sennep
1 tsk paprika
salt og peber
* Tilberedning
1. Skær fjerkrækød,
skinke og selleri i små tern.
Skyl salatbladene og
hæld lagen fra aspargesstykkerne.
Skær porrer eller
løg i tynde skiver.
2. Læg salatbladene
i en skål, bland du øvrige ingredienser til salaten og anret dem herpå.
Rør dressingen
sammen og smag den godt til.
Hæld dressingen over
salaten og server den med groft brød til.