Lynhurtig opskrift og megalækker romaine-salat, som får selskab af kogt skinke, ost, tomat,
snackpeber og pocherede æg - det er bare at prøve.
2 personer. Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 6-7 min.
# Ingredienser
8 blade af romaine-salat
(eller anden sprød salat)
100 g kogt skinke
75 g fast komælksost
1 stor tomat
½ rød
snackpeberfrugt
1 dl cremefraiche (9 %)
1½ spsk frisk peberrod
lidt salt
Pocherede æg:
1 l vand
½ dl eddike
2 store æg
groft salt og
friskkværnet peber
Tilbehør: hvedebrød
eller rugbrød
* Tilberedning
1. Bland salat
sammen med skinketern, ost i bjælker, tomatbåde, peberfrugt i ringe og en
dressing af cremefraiche og revet peberrod smagt til med salt.
Anret på to
tallerkener.
Pocherede æg:
2. Bring vand og
eddike i kog i en gryde.
Vandet skal stå 8 cm
højt op ad kanten.
Slå æggene ud et ad
gangen i en kop og krydr med salt og peber.
Lad det forsigtigt
glide ned i det kogende vand.
Kom et i ad gangen.
Dæmp varmen, så det
simrer.
Giv æggene 6-7 min afhængigt
af, hvor bløde de skal være.
3. Tag æggene op med
en hulske og læg dem i varmt vand med lidt salt.
Tag æggene op lige
før brug og lad dem dryppe af i en si.
4. Anret i salaten
og nyd den frisklavet med brød.
Se alle opskrifter med salat HER
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.