Den cremede ricotta er perfekt til de sprøde grønne
asparges, der smager vidunderligt når de er i sæson. ✅
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid: ca 15 min.
# Ingredienser
24 grønne asparges
8 skiver parmaskinke
4 spsk ricotta
1 håndfuld rucola
lidt olie
lidt balsamicoeddike
salt og peber
* Tilberedning
1. Knæk den nederste ende af de grønne asparges.
Damp dem i kogende vand i ca 2 min.
Afkøl dem, før de samles i bundter på 3 stk., som vikles ind
i parmaskinke.
2. Skyl rucola, og slyng den tør.
Anret asparges på tallerkener (2 bundter til hver) med lidt
rucola.
Server med en spsk ricotta, og dryp olie og eddike over.
Krydr med salt og peber.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.